|

Tom Møller Kjeldsen og John Dreyer Sørensen

vandt Danmarksmesterskabets 5. afdeling

John Dreyer Sørensen og Tom Møller Kjeldsen med dagens pokalhøst

5. afdeling af DM som blev kørt i Roskilde området, bestod af 9 hastighedsprøver. Desværre blev den 9. og sidste prøve aflyst pga beboere der hindrede afviklingen af prøven, da tidsfristen for prøven var overskredet. Beboerne langs ruten er lukket inde så længe rallyet står på, så for dem er det vigtigt at de fastsatte tidspunkter bliver overholdt, så de igen kan komme ind og ud fra deres bopæl.

Tom M. Kjeldsen på prøve 1

Tom M. Kjeldsen og John D. Sørensen kørte et godt rally, og stod øverst på podiet i deres klasse da dagen var omme. Det foregik dog ikke uden problemer.

Da de var klar til at køre ud på hastighedsprøve 1 opdagede de at samtale anlægget som sidder i deres hjelme ikke virkede. De havde simpelthen glemt at oplade batterierne til samtaleanlægget! Så i stedet for at få klare og tydelige informationer, måtte John råbe til Tom når han skulle dreje osv. Det er ikke nemt og høre hinanden i en rallybil når der køres, og da Tom i forvejen ikke hører ret godt, var John på en hård opgave. Men de lavede ingen unoder, så mon ikke Tom havde skruet helt op for hans høreapparat?

NU har Tom haft gearkasse problemer hele året, og lært af erfaringen fra det sidste rally han kørte, havde sønnen Jesper Revsbech Kjeldsen denne gang taget to ekstra gearhuse med. Og det skulle vise sig at være en genistreg. I slutningen af hastighedsprøve 4 fik Tom igen gear problemer. De eneste gear der virkede var 3. og 4. gear. Men i mål kom de.

Der blev sat et nyt gearhus på og de var igen klar til de resterende prøver.

Det famøse gearhus

Så gearkassen skiftede som den skulle på prøve 5 og 6. Men da de næsten var færdige med prøve 7, fik de igen samme problem med gearkassen. Kun 3. og 4. gear virkede. Igen kom de i mål.

Så det sidste medbragte gearhus skulle således kun holde til den sidste 8. hastighedsprøve, og det gjorde det.

Selv om de havde haft problemer med gearkassen, stod de øverst på podiet da dagen var omme.

Makkerparret har stadig en teoretisk mulighed for at blive Danmarksmestre 2019 i deres klasse. Tom skal vinde den sidste DM afdeling om 3 uger, og hans rival som er Rasmus Jepsen fra Aarhus, må slet ingen point få. Så det er lidt op ad bakke. Men en rigtig sportsmand giver ikke op før det hele er slut, så Tom tror stadig på chancen.

Nu går Tom og funderer over hvordan han skal fixe problemet med gearhuset, så han kan gennemføre det sidste DM rally om 3 uger uden problemer.

“Den sjette og sidste afdeling af Danmarksmesterskabet i rally 2019 afholdes d. 12 oktober 2019 med start fra rallycentrum i Christiansfeld.

Mere information, deltagerliste og det konkrete sted for rallycentrum samt rallyprøverne offentliggøres på www.dasu.dk eller www.rally.dk når løbet nærmer sig start.”

/Richard Torp Jensen

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Borgerservice genåbner

Borgerservice genåbner

Borgerservice genåbner fra torsdag 28. maj 2020. Der opfordres til brug af tidsbestilling her på hjemmesiden, på borger.dk eller via telefon 89 64 10 10 ... læs mere
Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Den 1. juni tiltræder Jesper Kofoed Petersen stillingen som ny direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH). Jesper Kofoed Petersen kommer fra en stilling som områdeleder i elafdelingen på DjH, og er derfor et velkendt ansigt på skolen ... læs mere
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Virksomhederne er meget tilfredse med Jobcenter Favrskovs virksomhedsservice ... læs mere
Søren Frandsen er blevet radikal.

Søren Frandsen er blevet radikal.

Socialistisk Folkepartis byrådsmedlem i Favrskov Kommune, Søren Frandsen, har inden for kort tid haft to læserbreve i medierne om trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
annonce : Lej en PØLSEVOGN med "DET HELE"

annonce : Lej en PØLSEVOGN med “DET HELE”

Lej en komplet pølsevogn med alt hvad der hører sig til. Inklusiv en pølsemand/kvinde ... læs mere
MARK er klar igen MANDAG

MARK er klar igen MANDAG

Hadstens populære fiskehandler Mark Bodal Jensen har hver mandag ved Kvickly vognen fuld af gode tilbud på friske fisk - kig ind ... læs mere
Er 2 sekunder nok?

Er 2 sekunder nok?

I disse uger gennemføres trafikkampagnen ”BRUG 2 SEKUNDER MERE”, der skal gøre det mere sikkert for cyklister at færdes i trafikken ... læs mere
Lej en elbil i Hinnerup, Hadsten og Hammel

Lej en elbil i Hinnerup, Hadsten og Hammel

Ved du, at du kan booke en el-delebil i Hinnerup, Hadsten og Hammel? ... læs mere
Loading...