|

U14 Piger Vest ufortjent nederlag til Fortuna Hjørring

af Gert Jensen, HSK-fodboldformand

 

  Gert Jensen

 

Modstander: Fortuna Hjørring
Tidspunkt: Lørdag d. 15/10 kl. 11:30
Sted: NMT ARENA, Bane 1.

Ufortjent nederlag til Fortuna Hjørring

Resultat: 1-3 (1-1)
Målscorer: Anne Louise Prang

Lørdag formiddag mødte U14 Pigeholdet Fortuna Hjørring i Vest-rækken, hvor der var afgørende point på spil for begge hold. Fortuna Hjørring spillede for at nå 2. Pladsen i puljen, mens vi potentielt kunne sikre os en sæson mere i Vest-rækken med en sejr.

Før kampen lagde Niels og Bo op til, at der skulle vises aggressivitet og lægges fysik i kampen, hvis vi skulle have en chance. Lykkedes vi til gengæld med det, var der ingen grænser for, hvem vi kunne spille op med.

1. Halvleg blev fuldstændig efter bogen på forhånd. Pigerne holdt Fortuna Hjørring i et jerngreb fysisk. Hjørring havde svært ved at få sat deres pasningsspil i gang, for hver gang sad vi tæt, og de fik ikke lov at blive retvendte. Vi vandt rigtig mange løse bolde og rigtig mange nærkampe, da vi sad så tæt, og det betød flere gode omstillingsmuligheder.

Men først efter 25 minutter kom den fortjente scoring. Vi erobrede bolden i venstre side, fik spillet ind på Anna Sofia, som hurtigt fik spillet Anne Louise, der med et par gode berøringer fik vristet sig fri og afsluttede klinisk modsat uden chance for målmanden. 1-0 poppede op på måltavlen, og jubelen brød løs, endelig fik vi som fortjent imod et af de 3 store hold i rækken.

Dette var kort før pausen, og desværre var det som om, vi faldt fuldstændig i kadence efter scoringen og lige ville holde den til pausen. Det betød, at Fortuna Hjørring pludselig fik lidt mere plads, vi blev lidt mere febrilske, og det endte med et frispark i vores højre forsvarsside. Den sparkede de ind over både forsvar og Annika i målet, og meget ufortjent og skuffende måtte vi gå til pause med 1-1.

Efter pausen fandt vi ind i kampen igen og fortsatte det fysiske greb, vi havde om dem i 95 % af 1. Halvleg. Specielt Sofie og Frida i den ene side viste indtil flere gange, at de kan spille op mod selv de hurtigste små teknikere, hvis de lægger fysik og vilje i tingene. De lukkede gang på gang ned for Fortunas højre side. Centralt i banen formåede Amalie og ”GP” hele tiden at vinde mange 2. bolde og dueller. Det gav masser af muligheder for omstillinger til Anne Louise, som var hurtigere end Fortunas forsvar, som overraskende stod endnu højere i 2. Halvleg end i 1. Halvleg.

3 gange straffede vi det og fik Anne Louise sat op til friløber mod mål. Desværre fik keeperen de to første gange en fod på, da Anne Louise vil drible udenom, og chancen løb ud i sandet. Den sidste gang afsluttede Anne Louise, før keeperen nåede at reagere, og bolden var på vej i målet. Desværre var det i lidt modvind, og for lidt fart i bolden gjorde, at en Fortunaspiller nåede den lige på stregen. ÆV!

I stedet endte det med, at Fortuna fik scoret 2 gange, hvor vi ikke helt fik bolden ekspederet langt nok væk. 1-3 scoringen var uheldig, da Annika ellers viste en af hendes store styrker som ung keeper og kom flot ud af sit mål og fik clearet bolden. Desværre lige til en Fortunaspiller der afsluttede første gang og henover Annika, der ikke var nået helt ind i målet efter hendes clearing.

Det endte med et 1-3 nederlag, hvilket ikke var særlig retvisende vedr. kampens forløb. Men Fortuna Hjørring viste effektiviteten som vi manglede i de afgørende situationer.
Men vi fik uden tvivl vist, at vi fortjener en sæson mere i rækken oven på det niveau, vi viste i kampen. Farvet, mener jeg, burde vi minimum have fået 1 point i kampen. Det havde pigerne fortjent.

Nu betyder det, at vi skal til Viborg og møde Team Viborg i sidste kamp den 29/10 og spille direkte om den sidste plads i Vest-rækken i 2017. Med det niveau, vi viste imod Hjørring, er der virkelig perspektiver i det her hold, som kommer tættere og tættere på toppen af rækken og helt sikkert i 2017 vil hente point imod Fortuna Hjørring, Thy og måske også selveste AaB, som uden tvivl er DK’s bedste i aldersklassen!

Holdleder Kim Ranch Olsen har arrangeret bustur til Viborg til sidste kamp. Der er næsten allerede booket op i bussen af spillere, familie og venner, så der bliver helt sikkert fyldt op i Viborg med HSK-tilhængere!

Simon O/

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld ved Ødum på motorvejen

Færdselsuheld ved Ødum på motorvejen

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
2 biler kørt sammen

2 biler kørt sammen

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
MANDAG DEN 30. AUGUST 2021 KL. 19.00 UTC+02-21.30 UTC+02

MANDAG DEN 30. AUGUST 2021 KL. 19.00 UTC+02-21.30 UTC+02

af Irma Møller, - formand for Kræftens Bekæmpelse i Favrskov ... læs mere
Gåtur fra Ulstrup Skole, Hovedgaden 58, 8860 Ulstrup, deltager gebyr 50,00 kr.

Gåtur fra Ulstrup Skole, Hovedgaden 58, 8860 Ulstrup, deltager gebyr 50,00 kr.

af Irma Møller , formand for Kræftens Bekæmpelse i Favrskov ... læs mere
Listeria i cheddarost

Listeria i cheddarost

Lactalis Danmark tilbagekalder et parti Cahill’s Porter Cheddar ost, da der er risiko for listeria i produktet. Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 29. juli 2021 ... læs mere
Denne bil savner sin ejer

Denne bil savner sin ejer

Bilen står på Siriusvej 7 8370 Hadsten ... læs mere
UD I NATUREN (32)

UD I NATUREN (32)

I dag får du en håndfuld motiver, taget på en solskinsdag, i og omkring den lukkede fiskepark i Svejstrup ... læs mere
Favrskov Revyen Taber Masken

Favrskov Revyen Taber Masken

Når Favrskov Revyen i år slår dørene op for den 13. sæson er det under titlen: Favrskov Revyen 2021 - Taber Masken ... læs mere
Hvem ringer kirkeklokkerne for?

Hvem ringer kirkeklokkerne for?

Af René Schneider, Rækkevej 4, 8370 Hadsten,- byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
HADSTEN HÅNDBOLD STILLER TIL START I STAFET FOR LIVET

HADSTEN HÅNDBOLD STILLER TIL START I STAFET FOR LIVET

Lørdag d. 28.-29. August afholdes der Stafet For Livet Hadsten, hvor overskuddet går til kampen mod kræft - og i år stiller vi til start fortæller Niels Olsen ... læs mere
Listeria i Kylling-Kalkun Kødboller

Listeria i Kylling-Kalkun Kødboller

Normeat A/S tilbagekalder et parti Kylling-Kalkun Kødboller, da der ved en stikprøvekontrol er konstateret listeria ved holdbarhedens udløb ... læs mere
Loading...