|

Vandskade på SOLHØJ

En løbende vandhane hos en beboer har medført en vandskade på Solhøj.

.

Oven på tirsdagens vellykkede indvielse af det nye plejecenter Solhøj i Hammel, opstod der natten til torsdag en vandskade i en af boligerne, hvor en beboer utilsigtet kom til at lade vandhanen løbe. Uheldet blev opdaget af nattevagten klokken tre om natten, men desværre havde vandet allerede forvoldt en del skader.

Konsekvensen er, at tre lejligheder aktuelt er ubeboelige. Beboerens lejlighed på 2. sal har fået ødelagt gulvet, mens boligerne neden under på 1. sal og i stuen har fået ødelagt blandt andet gulv og loft. De berørte beboere kunne heldigvis genhuses på tomme akutstuer på Solhøj.

Den aktuelle vurdering er, at det vil tage cirka tre uger at reparere de ødelagte lejligheder. Vi er i gang med at overveje forskellige tekniske løsninger, der kan forhindre lignende situationer – herunder brug af vandhaner med sensorer.

Dato:07. februar 2020

Senest opdateret:

07. februar 2020

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.TØRFISK I VOLDUMHALLEN UDSÆTTES

TØRFISK I VOLDUMHALLEN UDSÆTTES

PingvinNYT har modtaget følgende fra Pensionistforeningen Fællesudvalg ... læs mere
Midt i en corona-tid

Midt i en corona-tid

Verden er ”af lave”. I bogstaveligste forstand… ... læs mere
Elektrikere var til svendeprøve via pc og web

Elektrikere var til svendeprøve via pc og web

På overfladen ser det ud til, at samfundet næsten ligger stille, men stor aktivitet på undervisningsområdet sikrer skole-, gymnasie- og erhvervsskoleelever god undervisning i en krisetid. Den jydske Haandværkerskole har netop afviklet sin første virtuelle svendeprøve ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: GODTNATHISTORIER PÅ E-REOLEN ... læs mere
Rørende naboomsorg!

Rørende naboomsorg!

Søndag eftermiddag afleverede en sød nabo en indpakket paptallerken med to hjemmelavede flødeboller og et sødt brev. Man kan kun blive rørt og i godt humør over sådan en dejlig gestus ... læs mere
Loading...