|

Velgørende stafet satte liv i fællesskabsfølelsen    

Foreningsidrætten er fortsat på standby, og det giver store afsavn. Søndag genskabte HOG-fodbold fællesskabsfølelsen i en velgørende ”sammen-hver-for-sig-stafet”. 

Morten Bang med sine 2 sønner 

 

10 hold fra HOG havde meldt sig til den velgørende ”sammen-hver-for-sig-stafet” til fordel for SMILFONDEN. Alle der løb med havde hver især været ude og skaffe ”sponsorer” og kreativiteten har været stor på mange måder. Morten Bang fortæller at viljen til at ville jælpe også har været overvældende.

”Både trænere og spillere, børn og voksne har virkelig gjort det flot. En forælder gav 10 kr. til alle der løb med på årgangen, en lærer fra Rønbækskolen ringede og donerede 15 pr. løber fra 8. årgang, en af vores ildsjlæle fra OB-holdet løb rundt til 34 adresser for at få holdkammeraterne til at donere, Danmarks mest velgørende fodboldhold har givet 1.000 kr. pr. spiller fra holdet der løb med og Danmarks bedste bager – Bagergaarden i Hinnerup har sponsoreret kagemænd til alle de årgange der har været med. Så det har været helt vildt!”

Løber med lys i mørket for sygdomsramte børn

Alle kan blive ramt af sygdom, derfor var vi heller ikke i tvivl om at vi ville give pengene til SMIL-fonden. I disse Corona-tider, hvor det hele er lidt surt for os der er raske. Så er det endnu værre for dem der har kroniske sygdomme eller er indlagt på hospitalet. Derfor tror jeg også at alle har kunne se, at vi virkelig kan gøre forskel ved at løbe med et lys i mørket, for at få et smil på læben hos de syge børn.

”Jeg må ærligt indrømme, at jeg er ved at revne af stolthed. Både på grund af det flotte beløb, som alle har bidraget til at vi kan give videre! Men også fordi vi sammen har formået at skabe bare en lille fornemmelse af det vi savner; fællesskabet. At vi så kan gøre det sammen-hver-for-sig og samtidig samle penge ind til SMIL-fonden er helt fantastisk.”

Samlet donation til SMIL-fonden

Søndagens sammen-hver-for-sig-stafet har gjort, at HOG samlet kan sende 51.427 kr. til SMIL-fonden.

”Jeg ved ikke, hvad jeg havde regnet med – Men resultatet er helt utroligt! Det er sammenholdet og fællesskabet i HOG, der endnu engang har vist sig at være helt unikt – Ikke engang en Corona-pandemi kan knække os! En kæmpe TAK til trænerne for at være med på ideen, de har sørget for tilmeldinger, ruteplanlægning og de har enten løbet eller cyklet med på ruterne. En enkelt træner nappede 17 km og løbe hele ruten sammen med drengene. En kæmpe TAK til alle forældre, venner, familier og firmaer, der har doneret til spillerne. En kæmpe TAK til dem der har doneret uden at kende nogen der løb med! En kæmpe TAK til alle drenge, piger, børn, unge og voksne der løb en tur med faklen – Uden Jer; ingen stafet! Den sidste og største TAK går til SMIL-fonden, der hver dag gør en forskel for syge børn – Jeg glæder mig til at ringe på vegne af hele HOG og fortælle Sisse Fisker og hele SMIL-fonden, at vi sender 51.427 kr.” siger Morten Bang.  

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Sukker i sækkevis

Sukker i sækkevis

Chauffør Kristian Mainz er vant til at agere "julemand". Her er han med sin store lastvogn. Foto: J. Kr. Søgaard ... læs mere
UD I NATUREN (26)

UD I NATUREN (26)

I dag kommer du med til Løjstrup Hovedgård beliggende mellem Laurbjerg og Langå - et dejligt sted med flot natur😊 ... læs mere
Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Cykelstier og vejgrøfter er ikke skraldespande! ... læs mere
Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Anledningen er HSK`s 100 års jubilæum ... læs mere
Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat med 2 år ... læs mere
SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

17% APPASSIMENTO🚨 fra Skjold Burne ... læs mere
Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

MitID erstatter NemID ... læs mere
LÆSERBREV

LÆSERBREV

K: Trin(bræt) til at få bygget ungdomsskolen i Hadsten ... læs mere
Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Spar 20% på et stort udvalg af solcremer og aftersun

Spar 20% på et stort udvalg af solcremer og aftersun

Bliv klar til nogle solrige og varme dage  ... læs mere
Loading...