|

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat med 2 år

 12. juni 2021 10:09 , af Simon Olsen

 

Partnerskabet har efterhånden varet i flere årtier, faktisk nærmest 100 år, hvis man tager Hadsten Bank tiden med også. Og nu bliver det i hvert fald til minimum 2 år yderligere for Vestjysk Bank og Hadsten Håndbold, da man har forlænget hovedsponsoratet for de 2 kommende sæsoner.

Det er noget, som skaber glæde i Hadsten Håndbold
”Vi har været utrolig glade for den trofaste og loyale opbakning igennem så mange år fra Vestjysk Bank, og vi føler, at vi fortsat har en masse at byde på sammen. Hen over de sidste 3-4 år har klubben udviklet sig enormt meget, og det har en stor baggrund i, at Vestjysk Bank har været med på holdet, både hvad angår økonomi, men også sparring og netværk. F.eks. var det Vestjysk Bank, der fik Spar Invest med ind i klubben for et par sæsoner siden, hvilket jo er helt fantastisk”, fortæller Simon Buus Olsen, Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold.

Indendørsidrætten, herunder håndbold, har været hårdt ramt af Corona-krisen med 2 større nedlukninger, den 2. midt i sæsonen, hvilket aflyste 2. halvdel af sæsonen. På trods af det føler Vestjysk Bank, at man har fået noget for sponsoratet i de perioder.

”Vi følger jo tæt med og er imponeret over, at klubben på trods af nedlukninger formår at dyrke fællesskabet, også på afstand. Der har været skattejagter, konkurrencer på Facebook, holdsamlinger online, træningsvideoer til brug hjemme i stuen og et større projekt om ”Gå for Fællesskabet”. Det har været rigtig interessant at følge, hvordan de har tilpasset sig de uforudsigelige situationer, det seneste år har bragt frem i tide og utide.
Derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi ønskede at forlænge hovedsponsoratet. Klubben formår både at have elite i 1. divisionsholdet, men også have bredden med helt nede fra Trille Trolle og samtidig få sammenbragt tingene, så alt går op i en højere enhed”, fortæller filialdirektør i Vestjysk Bank Hadsten, Hans Peder Hansen.

At aftalen bliver flerårig, er noget som virkelig glæder Simon Buus Olsen
”Med Corona-krisen in mente, som har ramt foreningsidrætten rigtig hårdt, så er det her en god ballast at stå på med, i forhold til at få alle de her børn, unge og voksne tilbage i aktivitet og bevægelse igen efter 1,5 års restriktioner på foreningsidrætten.
Der er jeg virkelig glad for at forløbet om forlængelse, har været utrolig nemt og relativt kort. Alle var enige om, at fællesskabet og sammenholdet i klubben skulle vi have tilbage på fuldt tryk hurtigst muligt, og det ville Vestjysk Bank gerne bakke stærkt op omkring”, fortæller Simon.

Det er også noget som Hans Peder nikker genkendende til
”Vi har alle mærket afsavnet af fællesskaberne henover det sidste år, og jeg vil tro, at mange specielt i Hadsten Håndbold har savnet det rigtig meget. Klubben dyrker fællesskabet virkelig flot og får så mange forskellige med i klubben og ind i de gode, sunde værdier de har i klubben, som udvikler børn og unge rigtig meget.
Derfor var det også med helt åbent sind, at vi gik ind til snakken om en forlængelse, og vi var helt klar på en 2-årig aftale, så vi kunne være med til at sikre en grobund for ro til at genskabe det dejlige fællesskab de har i klubben. Vi glæder os allerede til at følge og være med til at genskabe det”, slutter Hans Peder af.

For at understøtte dette arrangerer Hadsten Håndbold og Vestjysk Bank sammen bl.a. Håndboldens Dag i løbet af den kommende sæson, hvor der vil være aktiviteter for alle aldre, som afsluttes med en stor fællesspisning. Datoen bliver offentliggjort, så snart at man har sikkerhed for, at det kan afholdes ift. gældende Corona-restriktioner.

Aftalen løber for sæson 2021/2022 og 2022/2023.

For yderligere kommentarer kontakt:
Simon Buus Olsen (Hadsten Håndbold) – 4113 8482
Hans Peder Hansen (Vestjysk Bank Hadsten) – 2727 1232

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld ved Ødum på motorvejen

Færdselsuheld ved Ødum på motorvejen

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
2 biler kørt sammen

2 biler kørt sammen

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
MANDAG DEN 30. AUGUST 2021 KL. 19.00 UTC+02-21.30 UTC+02

MANDAG DEN 30. AUGUST 2021 KL. 19.00 UTC+02-21.30 UTC+02

af Irma Møller, - formand for Kræftens Bekæmpelse i Favrskov ... læs mere
Gåtur fra Ulstrup Skole, Hovedgaden 58, 8860 Ulstrup, deltager gebyr 50,00 kr.

Gåtur fra Ulstrup Skole, Hovedgaden 58, 8860 Ulstrup, deltager gebyr 50,00 kr.

af Irma Møller , formand for Kræftens Bekæmpelse i Favrskov ... læs mere
Listeria i cheddarost

Listeria i cheddarost

Lactalis Danmark tilbagekalder et parti Cahill’s Porter Cheddar ost, da der er risiko for listeria i produktet. Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 29. juli 2021 ... læs mere
Denne bil savner sin ejer

Denne bil savner sin ejer

Bilen står på Siriusvej 7 8370 Hadsten ... læs mere
UD I NATUREN (32)

UD I NATUREN (32)

I dag får du en håndfuld motiver, taget på en solskinsdag, i og omkring den lukkede fiskepark i Svejstrup ... læs mere
Favrskov Revyen Taber Masken

Favrskov Revyen Taber Masken

Når Favrskov Revyen i år slår dørene op for den 13. sæson er det under titlen: Favrskov Revyen 2021 - Taber Masken ... læs mere
Hvem ringer kirkeklokkerne for?

Hvem ringer kirkeklokkerne for?

Af René Schneider, Rækkevej 4, 8370 Hadsten,- byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
HADSTEN HÅNDBOLD STILLER TIL START I STAFET FOR LIVET

HADSTEN HÅNDBOLD STILLER TIL START I STAFET FOR LIVET

Lørdag d. 28.-29. August afholdes der Stafet For Livet Hadsten, hvor overskuddet går til kampen mod kræft - og i år stiller vi til start fortæller Niels Olsen ... læs mere
Listeria i Kylling-Kalkun Kødboller

Listeria i Kylling-Kalkun Kødboller

Normeat A/S tilbagekalder et parti Kylling-Kalkun Kødboller, da der ved en stikprøvekontrol er konstateret listeria ved holdbarhedens udløb ... læs mere
Loading...