|

Vestjysk Bank giver håndsrækning til kunderne

Coronavirussen COVID-19 trækker nu dybe økonomiske spor efter sig og påvirker flere af Vestjysk Banks erhvervs- og privatkunder.

Vestjysk Bank vil hjælpe erhvervskunderne med fleksible kredit- og lånemuligheder, midlertidige trækningsretter samt andre individuelle løsninger. De private kunder vil blive tilbudt ydelseshenstand, kassekreditter og lånemuligheder, hvis behovet opstår.

Vestjysk Bank melder ud, at de er klar til at hjælpe deres kunder i den vanskelige økonomiske situation, som ventes at indtræffe på grund af den verdensomspændende sundhedskrise forårsaget af COVID-19.

– Vi kender endnu ikke de nøjagtige konsekvenser, men flere af bankens erhvervskunder vil uden tvivl blive ramt hårdt økonomisk, og privatkunder risikerer at blive opsagt fra deres job. Det her påvirker os alle. Som en håndsrækning vil vi tilbyde fleksible kredit- og lånemuligheder til vores erhvervskunder, og vi vil tilbyde ydelseshenstand og andre individuelle muligheder til vores privatkunder, fortæller Jan Ulsø Madsen, administrerende bankdirektør i Vestjysk Bank, og fortsætter:

– Situationen er meget alvorlig, og den kan få store økonomiske konsekvenser for dansk økonomi og vores lokalsamfund. Som lokalbank har vi en forpligtelse til at understøtte de af vores erhvervs- og privatkunder, der måtte få det svært – vores kunder og lokalsamfundene i det midt-, vest- og østjyske er jo vores eksistensgrundlag. Vi har en fælles interesse i, at vi alle kommer ud af krisen så godt som overhovedet muligt.  

– Det er vigtigt, at de kunder, der møder økonomiske udfordringer, tager kontakt til os i god tid, så vi sammen kan finde den rigtige løsning, og de økonomiske konsekvenser og udfordringer minimeres. Vi vil etablere forskellige selvbetjeningsløsninger for bankens privatkunder, og erhvervskunderne opfordres til at tage telefonisk kontakt til deres personlige erhvervsrådgivere for at drøfte mulighederne for en fleksibel løsning i den kommende tid, udtaler Jan Ulsø Madsen.

– Vi følger situationen meget tæt. Opstår der andre muligheder, som kan hjælpe os alle bedre igennem den økonomiske krise, så vil vi vurdere mulighederne og deltage så godt, vi kan, til gavn for vores kunder, slutter Jan Ulsø Madsen.

Yderligere oplysninger:
Adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Foreningslivet lever – Det skal det blive ved med

Foreningslivet lever – Det skal det blive ved med

Af Byrådsmedlem Morten Bang - Venstre ... læs mere
Fra ægtemand til plejer

Fra ægtemand til plejer

I påsken mistede Torben Gorm Larsen i Ulstrup sin kone efter 11 års sygdom. Han har samlet gode erfaringer, som han gerne vil give videre til andre ... læs mere
Nu bliver det ulovligt at købe koncentrerede sprøjtemidler

Nu bliver det ulovligt at købe koncentrerede sprøjtemidler

1. juli 2020 vil det ikke længere være muligt for private danskere at købe ukrudtsmidler, bl.a. Roundup, og andre pesticider i koncentreret form ... læs mere
NYT fra LECA

NYT fra LECA

I denne måneds nyhedsbrev kan du blive klogere på nogle Leca®-løsninger, du måske ikke kendte i forvejen ... læs mere
48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYT fra VELAS

NYT fra VELAS

Kvægnyt skifter udseende og afsender ... læs mere
Personlige opråb hjælper andre

Personlige opråb hjælper andre

Sammenholdet i arbejdet for et liv uden kræft er stort. En del af sammenholdet er bl.a., at kræftpatienter deler deres personlige historier ... læs mere
Loading...