|

Vestjysk Bank satser endnu mere på fiskeriet

I en tid med usikkerhed om fiskekvoter bakker Vestjysk Bank fiskeriet op og åbner et kompetencecenter, som skal tilbyde bankens erhvervsfiskere endnu bedre og specialiseret rådgivning.

 

Den 3. januar 2022 åbner Vestjysk Bank et kompetencecenter, som alene er målrettet fiskerierhvervet. Grundet bankens stærke forankring i det vestjyske, er fiskeriet en branche, hvor Vestjysk Bank igennem mange år har opbygget stor ekspertise og en betydelig kundeportefølje.

 

– Vi tror på dansk fiskeri og vil gerne være en endnu stærkere sparringspartner. Vi er ikke i tvivl om, at vores kunder vinder ved, at vores rådgivere nu bliver samlet i et stærkt fagligt miljø, hvor de kan tilbyde endnu bedre og mere specialiseret rådgivning. Det er en forretningsstrategisk indsats, som er et led i at styrke Vestjysk Bank som en endnu stærkere erhvervsbank, og det venter vi os meget af, fortæller adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen.

 

Det nye kompetencecenter åbner konkret den 3. januar 2022 og får tilknyttet fire specialiserede rådgivere samt fiskeridirektør Jørgen Eriksen, som tidligere har været filialdirektør i Thyborøn.

 

– Jeg har arbejdet meget med fiskerikunder og fulgt udviklingen i erhvervet i mange år. Fiskeriet er vigtigt ikke alene for de enkelte lokalområder, men for vækst og beskæftigelse i hele Midt- og Vestjylland. Samtidig består branchen i dag af store virksomheder, som bliver mere professionaliserede, og samtidig er styret af kvoter, som bliver vedtaget i EU. Det er komplekst og stiller større krav til os som finansiel partner. Derfor glæder jeg mig til at stå i spidsen for kompetencecentret, fortæller Jørgen Eriksen. 

 

Bankens størrelse giver nye muligheder

Efter fusionen med Den Jyske Sparekasse i januar er Vestjysk Bank i dag Danmarks 8. største bank, og det giver banken nogle nye muligheder, fortæller Jan Ulsø Madsen:

 

– Vi er først og fremmest lokalbanken, som er tæt på kunderne og engageret i de lokalsamfund, som vi er en del af. Men fusionen har givet os nogle større muskler. Det betyder, at vi i højere grad kan specialisere os og løfte de store erhvervssager, så vi oplever allerede nu en betydelig udlånsfremgang på erhvervsområdet især, og den udvikling er vi meget opsatte på at fortsætte.

 

Vestjysk Bank kører p.t. en erhvervskampagne, hvor nogle af bankens erhvervskunder fortæller, hvordan det er at være kunde i Vestjysk Bank.

 

 

Yderligere oplysninger:
Adm. bankdirektør Jan Ulsø Madsen, tlf. 96 63 21 04

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Legendernes Tid

Legendernes Tid

Kæmpe tillykke, Lars Toft ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
En skibonit slog sig for mange år siden ned i Hadsten… og nu fylder han 80 år

En skibonit slog sig for mange år siden ned i Hadsten… og nu fylder han 80 år

Den 3. december fylder Lars Toft Hansen 80 år. Stort tillykke! ... læs mere
UD I NATUREN (51)

UD I NATUREN (51)

Velkommen til december og dermed årstiden vinter. ☃️🛷☃️ ... læs mere
LÆNKEHUNDEN FIK ET BEN

LÆNKEHUNDEN FIK ET BEN

Det er den 2. december, og om end postens tilsynekomst normalt vakte glæde i de små hjem, var der enkelte firbenede skabninger, som ikke havde øje for buddets kvaliteter ... læs mere
DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL EN VINTER MED SNE

DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL EN VINTER MED SNE

Gå til Gadeberg XL - på toppen af Hadsten ... læs mere
Andel i et Romfad

Andel i et Romfad

Køb en andel i et valgfrit romfad og få 5-6 fl. egen rom med navn, nummer og årstal, samt et flot håndskrevet og indrammet certifikat.  ... læs mere
Taksterne for 2022 er vedtaget

Taksterne for 2022 er vedtaget

På byrådsmødet den 30. november godkendte byrådet i Favrskov Kommune taksterne or 2022 i Favrskov Forsyning ... læs mere
Indbrud i Foldby

Indbrud i Foldby

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...