|

Vi skal hjælpe hinanden med Digital Post

Alting bliver bare meget nemmere, når vi holder sammen og hjælper hinanden i det daglige. Og nu er det tid til at hjælpe hinanden igen.

Sådan lyder budskabet fra 10 kommuner i Region Midtjylland og Region Midtjylland i en ny kampagne #DigitaltSammenhold,  der skal få flere midtjyder til at tilmelde til at sig Digital Post.

1. november 2014 skal alle borgere over 15 år nemlig kunne modtage Digital Post fra det offentlige, hvis de ikke er blevet fritaget. I Region Midtjylland er der dog stadig mere end 400.000 borgere, der ikke har taget stilling til, om de skal tilmeldes Digital Post eller søge om fritagelse. Det viser den seneste statistik fra Digitaliseringsstyrelsen.

Omdrejningspunktet i kampagnen er en film med budskabet, at vi kommer meget længere, når vi hjælper hinanden. Nogle har brug for hjælp ved computeren – andre skal bare lige huskes på det.

– Vi opfordrer til, at man giver et ekstra nap med det digitale

Til eksempelvis mormor eller teenagesønnen, så alle bliver klar til Digital Post, siger Bent Hansen, formand for Regionsrådet i Region Midtjylland.

Han ser frem til, at Digital Post i højere grad bliver en del af hverdagen for borgerne, for der er flere fordele, blandt andet at man har posten samlet ét sted, og at den når hurtigere frem.

Når familien har brug for hjælp til at komme videre med Digital Post, stiller kommuner og regioner hjælp til rådighed, eksempelvis i form af en fælles hotline, hvor alle borgere kan få hjælp til Digital Post.

– Både kommuner og region har et stort ansvar for at hjælpe de borgere, der endnu ikke er tilmeldt Digitalt Post. Og der er heldigvis masser af hjælp at hente for borgerne i de enkelte kommuner. Det, vi mangler nu, er at få så mange borgere som muligt til at tage stilling til Digital Post inden 1. november, siger Jacob Bundsgaard, borgmester for Aarhus Kommune.

Derfor glæder han sig over, at en række kommuner og Region Midtjylland arbejder sammen om at gøre borgerne opmærksomme på, at vi snart modtager posten fra det offentlige digitalt.

– For vi kan meget mere sammen end hver for sig, siger han.

De ti kommuner er Aarhus, Silkeborg, Herning, Viborg, Skive, Odder, Ringkjøbing-Skjern, Favrskov, Syddjurs og Ikast-Brande.

Med venlig hilsen

Email til redaktør: Dorthe Lerche

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Bilbrand

Bilbrand

Østjyllands Politi ... læs mere
Følg stemmerne

Følg stemmerne

Vi bringer hele tiden bl..a Ritzaus politiske index - se det på forsiden af PingvinNyt.dk ... læs mere
Få tilskud til øget vækst og udvikling af din virksomhed

Få tilskud til øget vækst og udvikling af din virksomhed

Kom og hør om Erhvervshus Midtjylland's programmer for virksomhedsudvikling og om eksportprogrammet GLOBALmidt som åbner interessante muligheder for små og mellemstore virksomheder! ... læs mere
Gæring i appelsin juice

Gæring i appelsin juice

Tilbagetrukne Fødevarer ... læs mere
Fuldt hus til ”Vælgermøde & Valgflæsk” i Retroworld

Fuldt hus til ”Vælgermøde & Valgflæsk” i Retroworld

Stegt flæsk med persillesovs og politisk debat gik hånd i hånd i et propfuldt Retroworld ... læs mere
60 års jubilæum

60 års jubilæum

Søndag den 11. august 2019 ... læs mere
Læserbrev om AUH

Læserbrev om AUH

af Rasmus Foged, Folketingskadidat og regionsmedlem for Alternativet ... læs mere
HADSTEN TRÆF 2019 - vi bliver flere og flere

HADSTEN TRÆF 2019 – vi bliver flere og flere

Gregers Petersen og Lars Toft-Hansen fortsætter med at tage kontakt til personer med tilknytning til Hadsten ... læs mere
Læserbev om  Hizb ut-Tahrir

Læserbev om Hizb ut-Tahrir

af Michael Nedersøe, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Horsens og folketingskandidat i Østjylland Søndermarksvej 12D, Sejet , 8700 Horsens il 25388281 ... læs mere
Loading...