|

Wavin donerer 1.000 visirer

Wavin i Hammel har doneret 1.000 visirer til Favrskov Kommune, som kan bruge dem i blandt andet hjemmeplejen.

  • Borgmester Nils Borring havde følge af akutsygeplejerske Mette Gravgaard (nr. 2 fra venstre) og distriktsleder i hjemmeplejen, Lene Gravgaard, da salgsdirektør Steen Madsen overrakte visirerne.

Wavin i Hammel har doneret 1.000 visirer til Favrskov Kommune, som kan bruge dem i blandt andet hjemmeplejen.

Wavin i Hammel har doneret 1.000 visirer til Favrskov Kommune. Visirerne kan bruges af kommunens personale inden for ældre-, social- og sundhedsområderne i bestræbelserne på at reducere smitterisikoen. Med donationen bliver kommunens lager af visirer nu fyldt godt op.

Wavin har udviklet visirerne som et bidrag til håndteringen af coronakrisen, der har betydet en mangedobling af brugen af værnemidler i hele verden. Det gør sig også gældende i Favrskov Kommune.

Derfor havde borgmester Nils Borring heller ikke brug for betænkningstid, da Wavin tilbød at donere 1.000 visirer til Favrskov Kommune.

– Wavin viser på mange områder en stærk lokal tilstedeværelse, og vi er glade for, at erhvervslivet prioriterer at omstille noget af sin produktion, når situationen er til det. Vi har under hele coronakrisen mødt stor velvilje hos virksomhederne i Favrskov, og det er rart at blive bekræftet i, at erhvervslivet gerne træder til, når samfundet har brug for det. Det har vi lige nu. Derfor er vi naturligvis også meget glade for at modtage de 1.000 visirer fra Wavin, siger Nils Borring.

De nye visirer er produceret af samme plasttype, som Wavin normalt bruger til at lave regnvandsrør, og designet er blevet afprøvet på fire store hospitaler i Holland. Salgsdirektør Steen Madsen er glad for at kunne donere visirerne til Favrskov Kommune.

– Vi har altid haft et godt samarbejde med Favrskov Kommune, og så føles det helt naturligt at tilbyde vores hjælp i den aktuelle situation. Vi er lokalt forankret i Hammel og dermed også i Favrskov, og vi hører også i nyhedsstrømmen, hvordan den aktuelle situation påvirker den kommune, vi driver virksomhed i. Derfor giver vi gerne en hånd med, og det er dejligt at opleve, at der bliver taget godt imod initiativet. Det understreger det gode samarbejde, vi har med Favrskov Kommune, siger Steen Madsen.

Foruden de 1.000 visirer fra Wavin har Favrskov under coronakrisen også modtaget 1.100 sikkerhedsdragter fra McBride, der ligeledes har hjemme i Hammel.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.I højt solskin har 128 glade drenge og piger netop taget hul på årets fodboldskole på NMT-Byens Arena.

I højt solskin har 128 glade drenge og piger netop taget hul på årets fodboldskole på NMT-Byens Arena.

HSK byder 128 glade fodbold drenge og piger velkommen til Årets fodboldskole ... læs mere
Cafe Snakbar åbner snart, og det er en drøm, der bliver til virkelighed.

Cafe Snakbar åbner snart, og det er en drøm, der bliver til virkelighed.

Hadsten får en ægte lille cafe, som skal drives af lokale frivillige kræfter, og der er en kæmpe lokal opbakning.  ... læs mere
I Hadsten åbner på fredag 7. august Røde Kors Café Snakbar.

I Hadsten åbner på fredag 7. august Røde Kors Café Snakbar.

Snakbar er  100% baseret på frivillig arbejdskraft.  ... læs mere
Her maler de vist selv KØERNE ??

Her maler de vist selv KØERNE ??

Hvad er det for en type køer ... læs mere
SNYDT, ARNE!!!

SNYDT, ARNE!!!

Socialdemokratiets store og altoverskyggende valgløfte op til valget for godt et års tid siden, og et væsentligt element i ”4-bandens” forståelsespapir var, at det nu skulle ”blive Arnes tur”. Arne, den nedslidte bryggeriarbejder, skulle have ubetinget ret til en tidlig ... læs mere
annonce -  afsyrede massive møbler sælges

annonce – afsyrede massive møbler sælges

Henvenvendelse 25 30 10 01 eller 40 94 04 22 - spørg efter historien bag møblerne ... læs mere
MATHILDE VEDDE, FØDT THOMMESEN

MATHILDE VEDDE, FØDT THOMMESEN

Et gammelt postkort fik Kurt Villy til at se nærmere på Mathilde Vedde fra Hadsten Højskole ... læs mere
Vores ældre og svage borgere skal mødes med værdighed og respekt. 

Vores ældre og svage borgere skal mødes med værdighed og respekt. 

Af Rikke Randrup Skåning - Medlem af Social og sundhedsudvalget (A) ... læs mere
Loading...