|

Wineboutique fordobler engagement i Hadsten Håndbold

af PR-og Eventschef i Hadsten Håndbold

 Flemming og Rikke
 

Det er efterhånden 2 år siden Flemming og Rikke første gang engagerede sig i Hadsten Håndbold. Siden er samarbejdet blevet intensiveret og sidste år forhøjet. Nu sker det så igen, når Wineboutique.dk går fra at være SølvPartner til at tegne et Guldpartnerskab.

Det gør man bl.a. for at understøtte det fantastiske arbejde der sker i Hadsten Håndbold, beretter Flemming Nielsen.
”Vi har jo nu set over de seneste år, hvilken vild udvikling klubben har været igennem, både hvad angår en flot medlemsvækst, men også kommercielt ift. den måde de agere omkring og fremviser deres samarbejdspartnere på. Det vil vi gerne være med til at understøtte, også i den svære situation som foreningslivet kan kigge frem imod, grundet Corona-krisen”, udtaler Flemming.

Simon Olsen, Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold, glæder sig over den gode nyhed i denne tid.
”Det er uden tvivl en helt fantastisk nyhed, at Wineboutique.dk ønsker at løfte deres engagement i klubben. Jeg tror at vi, ligesom alle andre foreninger, gruer for hvad fremtiden må bringe. Vi har gang i nogle helt vildt gode ting i klubben, men det kan vi også fordi vi igennem en årrække har oplevet en enorm støtte fra bl.a. folk som Flemming og Rikke i Wineboutique.dk. Det ville være så ærgerligt at skulle kigge imod afvikling, fremfor udvikling og aftalen her er med til at sikre fortsat udvikling både for børn og unge, samt vores voksne i klubben”, forklarer Simon.

Det er dog ikke kun Corona-krisen der har gjort at Wineboutique.dk har valgt ikke blot at forlænge, men også at fordoble sponsoratet.
”Vi har været enormt glade for vores samarbejde indtil nu, hvor vi føler vi får enormt meget tilbage fra klubben også, både i markedsføring og i nye kunder i butikken. Kendskabsgraden er simpelthen blevet hævet i denne periode, og det kan vi bl.a. takke Hadsten Håndbold for. Når vi føler det, så er vi naturligvis også klar til at tage endnu et skridt for at øge det vi får tilbage endnu mere”, udtaler Flemming.

Aftalen løber for den kommende sæson, hvor Wineboutique og Hadsten Håndbold vil være vært for forskellige arrangementer, et nyt tiltag sammen og en masse eksponering i og omkring kampene i vestjyskBANK Arena i Hadsten.

 

Facts om Wineboutique.dk:
Wineboutique ligger med fysisk butik 1 km udenfor byskiltet til Hadsten, på Faurskovvej i hyggelige omgivelser. Her vil du møde farvestrålende vimpler og flotte skilte, som viser af de over 100 år gamle bygninger huser en stor vinhandel med over 100.000 flasker vin og spiritus.
Herfra drives både butikken Wineboutique og webshoppen Wineboutique.dk af ægteparret Flemming og Rikke Nielsen – som under den nuværende Corona-krise har haft run på, fordi de lokale bl.a. har fundet vej til butikken, ligesom de har opdaget en stor online vinhandel, som leverer helt til døren i Favrskov, Randers og Aarhus.

Wineboutique har ligget i Hadsten i 8 år og udspringer af firmaet Wineconsult, som beskæftiger sig med hjælp til restauranter og eksterne firmaer indenfor branchen.

Rikke Svanhede og Flemming Nielsen driver virksomheden til daglig og Flemming er uddannet oenolog fra vin-universitetet i Bordeaux. Det første år solgte de 1.000 flasker – i dag er tallet 100.000.

Når man først træder ind i vinhandlen er man ”solgt”, på grund af det rustikke og antikke look, som der er gennemsyret igennem lokalerne. Her er de i gang med en udvidelse, hvor der bl.a. også vil blive et rum med romfade, hvor man kan tilkøbe anparter heri.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.PingvinNyt holder ikke ferielukket

PingvinNyt holder ikke ferielukket

Hadsten-Pingvinnyt bliver løbende opdateret døgnet rundt som sædvanligt - måske i et lidt langsommere tempo. Men send til os, som du plejer, så tager vi os af det ... læs mere
Så blev det også ferie tid ved KE!

Så blev det også ferie tid ved KE!

KE EL installations A/S ønkerr alle en god ferie ... læs mere
Fund af aflatoxin i Änglamark ØKO Brune ris hos COOP

Fund af aflatoxin i Änglamark ØKO Brune ris hos COOP

Nordic Food Partners A/S tilbagekalder Änglamark ØKO Brune ris, grundet forhøje værdier af Aflatoksin i produktet Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 3. juli 2020 ... læs mere
Politiet opfordrer: Stop med at dele seksuelt krænkende video

Politiet opfordrer: Stop med at dele seksuelt krænkende video

Politiet opfordrer til, at man ikke deler en udenlandsk video med to cirka 10-årige drenge, der har seksuel omgang med hinanden ... læs mere
Udrykningskøretøjer risikerer ikke længere uretmæssige stærekassebøder

Udrykningskøretøjer risikerer ikke længere uretmæssige stærekassebøder

Rigspolitiet har fundet en løsning for stærekassebøder, så førere af brandbiler, ambulancer og andre udrykningskøretøjer ikke uretmæssigt får bøder tilsendt efter en udrykningskørsel ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Narkokørsel i Hadsten

Narkokørsel i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Annonce : Sommersalg i XL-BYG med alt til Grill og Terrasse

Annonce : Sommersalg i XL-BYG med alt til Grill og Terrasse

Se det MEGA store udvalg hos GADEBERG XL i Hadsten ... læs mere
annonce  : V sælger og monterer PLÆNEklipperROBOTTER

annonce : V sælger og monterer PLÆNEklipperROBOTTER

Få den bedste rådgivning og service på 4010 6301 og vi glæder os til at se dig hos Elite Service i Hornslet ... læs mere
Nye kartofler og friske røde jordbær i Selling

Nye kartofler og friske røde jordbær i Selling

Jordbær kan du selv plukke da Jens Torp og hans kone har meget travlt ... læs mere
NY FACADE

NY FACADE

Har du benmærket den nye facade på Kommune Kontoret på Egevej i Hadsten ? ... læs mere
Jobinformationsmøde hos politiet i Aarhus

Jobinformationsmøde hos politiet i Aarhus

Mød os og få et indtryk af politiets uddannelser og hverdagen i politiskjorten. Ridderstræde 1, 8000 Aarhus Mandag 24. august kl. 19.00 - 21.00 ... læs mere
Loading...