|

Coloquick kommer til Hadsten for at vinde med lokal rytter

Det danske kontinentalhold, hvor Jonas Vingegaard startede sin professionelle karriere, kommer til Hadsten Gade Grand Prix Torsdag d. 11/8


Pressefoto: Hadsten Gade Grand Prix

Det gør de med den helt lokale rytter Jeppe Aaskov Pallesen, fra Hadsten, der er vokset op med ture op og ned af den ikoniske Søndergade-bakke, som danner ramme om det den 4-dobbelte Tour de France vinder Chris Froome har kaldt ”Verdens hårdeste Gadeløb”.
Sportsdirektør for Coloquick og netop nu Tour de France-kommentator på Tv2, Christian Moberg, er klar i mælet om hvad ambitionen er for løbet:
”Hadsten Gade Grand Prix er et legendarisk cykelløb, som vi glæder os helt vildt til at deltage i igen. For os er det allersidste forberedelse til Post Nord Danmark rundt ugen efter”, fortæller han og fortsætter.
”Taktikken er klar, vi kommer for at vinde løbet med bl.a. Jeppe Pallesen på holdet, som jo er fra Hadsten”
, siger Christian Moberg med et smil.
Coloquick har også gode minder fra løbet, da de senest løbet blev afviklet tilbage i 2019, vandt løbet med Steffen Munk Christiansen foran Kasper Asgreen, og nummer 3 blev den helt lokale Jeppe Pallesen. Så der er basis for en helt lokal vinder af løbet.
Jeppe Pallesen har i 2022 også taget niveauet endnu højere op, da han bl.a. vandt en etape i et stærkt fransk etapeløb og blev nummer 2 samlet.
Deltagelsen fra Coloquick og specielt med Jeppe Pallesen på holdet, er noget som glæder løbsdirektør Simon Buus Olsen.
”Coloquick har ligesom de andre danske kontinentalhold, henover de sidste 5-10 år, været talentfabrikker i at skabe den elite, der er så bred og stor i disse år, som vi ser.
I 2018 deltog Jonas Vingegaard f.eks. i Hadsten Gade Grand Prix for Coloquick og nu 4 år senere er han ved at vinde Tour de France. I 2015 slog Søren Kragh Andersen bl.a. Chris Froome op af Søndergade-bakken, som en ung 20-årig rytter og 5 år senere vandt han 2 etaper i Tour de France samme år.
Så det er fantastisk at de danske kontinentalhold også kommer og er med til at skabe et fantastisk cykelløb for publikum rundt i Danmark”
, fortæller Simon og fortsætter:
”At netop Coloquick så har en helt lokal rytter på holdet i Jeppe, som har vist sit potentiale i bl.a. Hadsten Gade Grand Prix i 2019 med en 3. plads og i år har hentet sin største sejr indtil videre, det er også fantastisk.
Det er med til at inspirere de unge mennesker som kommer og ser løbet, at de faktisk også kan gå hele vejen, som Jeppe også er på vej til”
, slutter Simon af.
Hadsten Gade Grand Prix køres Torsdag d. 11/8, med start for eliteløbet kl. 19:30, hvor borgmester Lars Storgaard skyder løbet igang.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Vestjysk Bank ansætter historisk højt antal trainees

Vestjysk Bank ansætter historisk højt antal trainees

Der er hård kamp om arbejdskraften i den finansielle sektor i disse år. Det tager Vestjysk Bank nu konsekvensen af og øger antallet af finanstrainees væsentligt med henblik på fastansættelse efterfølgende ... læs mere
VIDEN PÅ VEJEN

VIDEN PÅ VEJEN

Favrskov Biblioteker og kulturhuse er klar med en ny runde af de eftertragtede gåture med kyndige lokale guider, som har en særlig viden om et emne eller en lokation. Alle ture er gratis. Billetterne kan hentes på Favrskovbib.dk ... læs mere
UD I NATUREN (88)

UD I NATUREN (88)

Sikke en sol og varme, der har været over landet. Måske lige i overkanten, men vi ved jo hvor hurtigt det kan vende ... læs mere
Ni ugers barsel skal tilbage til familierne

Ni ugers barsel skal tilbage til familierne

Af Lone Glarbo, kandidat til Folketinget for Danmarksdemokraterne (Æ) ... læs mere
Jeg kan ikke slippe politik

Jeg kan ikke slippe politik

Af Lone Glarbo, Folketingskandidat for Danmarksdemokraterne (Æ) ... læs mere
Højt aktivitetsniveau i første halvår: Vestjysk Bank fastholder forventninger til 2022

Højt aktivitetsniveau i første halvår: Vestjysk Bank fastholder forventninger til 2022

I 1. halvår 2022 realiserede Vestjysk Bank et resultat før skat på 196 mio. kroner ... læs mere
Socialdemokratiets prioriteringer i de kommende budgetforhandlinger

Socialdemokratiets prioriteringer i de kommende budgetforhandlinger

Af Isabell Friis Madsen, Borgmesterkandidat Socialdemokratiet i Favrskov Kommune ... læs mere
ERIK VEJE RASMUSSEN STILLER OP FOR VENSTRE I FAVRSKOV

ERIK VEJE RASMUSSEN STILLER OP FOR VENSTRE I FAVRSKOV

”Jeg glæder mig som et lille barn, for jeg har altid interesseret mig meget for politik, og jeg har stort set altid stemt på Venstre” ... læs mere
Tema: Bogbingo

Tema: Bogbingo

Vil du gerne udfordres til at læse noget andet end det du plejer, kan du med fordel være med i bibliotekets bogbingo, hvor der netop er kommet nye bingoplader til det kommende halvår. Her omtales eksempler på tre af de ... læs mere
Sikring af skoleveje

Sikring af skoleveje

Fra byrådsmedlem Grethe Villadsen ... læs mere
Loading...